Stage

Heb je zin om bij een leuk bureau het vak te leren? Wil je alvast proeven aan verantwoordelijkheid? Ben je nieuwsgierig naar werken aan de bureaukant?

In de leer bij een leuk bureau

Wij delen graag onze kennis met jonge, enthousiaste, aanstaande vakgenoten. Dus ben je op zoek naar een leuke stageplek, waar je met een lekkere hands-on mentaliteit aan de slag kan? Je bent welkom. Als stagiaire help je mee aan diverse communicatieprojecten vanaf ontwikkeling tot en met uitvoering. Dit doe je voor offline, online & social media, inclusief redactie, fotografie, evenementen. Ook houd je je bezig met promotionele activiteiten en facilitaire zaken.

Ontdek Ware

Ware Communicatie is een allround communicatiebureau uit Delft. We (team van vijf) werken voor heel verschillende opdrachtgevers en dat maakt ons werk meer dan leuk. Van het voortgezet onderwijs, gemeentes, woningcorporaties tot adviesbureaus. We gaan uit van een persoonlijke benadering en dus is een goede klik met onze opdrachtgevers het uitgangspunt. Daar krijgen wij energie van en zo kunnen we beter ons werk doen.

Wat wij doen?

We doen projecten van a t/m z, maar werken ook op onderdelen, net wat een klant van ons nodig heeft. Een campagne met alles erop en eraan (idee, strategie, ontwerp, redactie, productie) of een nieuwe website of evenement? Het kan allemaal. Geen oplossing is hetzelfde, dus ook ons werk niet. We zeggen niet voor niets; Niet voor iedereen, speciaal voor jou.

Functie-eisen

Jij leert voor het vak. Wij voeren het al jaren uit en met veel plezier. We willen het jou ook graag laten ervaren. Daarom zijn we op zoek naar een stagiair(e) die – net als wij – gedreven en waar werk willen leveren. Dat betekent professioneel aan de slag in een informele omgeving waar je kunt leren, fouten mag maken, maar wel alle facetten tegenkomt. Laat maar zien wat je kunt!

Wat verwachten wij van jou?

Voor onze projectmanagers werk je aan (delen van) websites, social media, communicatieplannen, beelden en opmaak voor onze klanten en werk je aan de uitvoering van bepaalde onderdelen. Het kan ook zijn dat je een plan bedenkt voor een evenement, marketingadvies voorbereidt of meedenkt in de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl.

  • Je bent spontaan en niet verlegen
  • Je bent enthousiast en gedreven
  • Je neemt initiatief
  • Je bent creatief

Wat bieden wij?

  • Vrolijke en gezellige werksfeer in een informele setting
  • Afwisselend werk
  • Leerzame uitdaging

Periode

In overleg

Uren

32-40 uur per week

Reageren

Stuur je CV met een motivatiebrief t.a.v. Barbara Wiersema naar info@warecommunicatie.nl