Creatief met woorden en zinnen

Redactie

De vraag

Soms is het lastig om de goede woorden te vinden. Je bent op zoek naar een pakkende tekst met de juiste toon en ook nog vlot geschreven in de stijl die past bij jouw bedrijf. Ben je gewend om een beleidsmatige tekst te schrijven voor professionals en wil je dit laten vertalen naar een vlot verhaal? Of heb je geen ervaring met schrijven en kost het je daardoor veel tijd. Wij zijn dol op schrijven.

Onze inzet

Ware Communicatie schrijft met vlotte pen de tekst voor een mailing, magazine, nieuwsbrief, krant, brief, website of jaarplan. Jij geeft de benodigde informatie in welke vorm ook. Mondeling, via een interview, knipsels, brieven of een brochure. Met deze informatie zetten wij een pakkende tekst voor jou op papier. Ook als je brochuretekst omgezet moet worden in lekker leesbare webteksten, maken we die graag voor je. Wij schrijven voor jou, maar wel altijd met de lezer in ons achterhoofd.

Speech of presentatie

Speeches zijn nog wel eens lang, saai en heel serieus. Maar niet als het aan ons ligt. Een verhaal met een knipoog, een helder en treffend welkom. We schrijven de speech en verzorgen op verzoek een fraaie presentatie die past bij het evenement.