Alles begint met een krachtig plan

Profilering en communicatieadvies

De vraag

Het promoten van jouw organisatie, de introductie van de nieuwe koers, de lancering van een product of het verbeteren van de relatie met jouw klanten: om de juiste boodschap over te brengen is er een advies en plan nodig met een kop en een staart. Waar beginnen we en wanneer is ons doel bereikt.

Onze inzet

Ware Communicatie helpt bedrijven en organisaties met een praktisch communicatie-advies. Wij zijn ervaren en creatieve communicatie-adviseurs, die zich graag inleven in jouw situatie. Voeg dit samen met de expertise en kennis van jouw organisatie, dan krijg je een advies dat werkt. Ware Communicatie maakt geen dik rapport, wat daarna niemand meer leest. We maken een krachtig plan van a t/m z, waarbij we samen de taken verdelen. Hebben jullie een goede eigen tekstschrijver in huis of al mooie foto’s voor de website? Prima. Dan maken we daar graag gebruik van. En anders regelen wij het. Je kunt ons daar inzetten waar we echt tot nut zijn.

Of extra handjes en een extra hoofd nodig?

Soms komt alles tegelijk en heb je voor communicatie handjes tekort. Wij zijn voor diverse organisaties de interne communicatieadviseur op afstand. Zo versterken wij het team en de organisatie, zonder dat daar direct iemand vast voor wordt aangenomen. Ook als de afdeling tijdelijke versterking nodig heeft kunnen we bijspringen. Dit kan al vanaf enkele uren per week.