Nieuws / maandag, 28 maart 2022

Gemeente Nissewaard – Wij.Doen.Groen.

Via een aanbesteding is Ware Communicatie uitgekozen als het bureau dat het label ‘Wij.Doen.Groen.’ van de gemeente Nissewaard een gezicht moet gaan geven. We zijn een gesprekspartner en bewaken de tone of voice in beeld, taal en uiting van het label.  

Voorbeelden van wat we hier zoal doen: Acties op de markt in de Klimaatweek, een speciale papieren uitgave voor de wijken die starten met aardgasvrij, de uitreiking van energieboxen en een mooie corporate video over duurzaamheid in de gemeente.  

De opgaven voor de gemeente zijn fors en dus is er een hoop te doen en graag samen met de burgers en ondernemers van de hele gemeente.  

“De film maken was superleuk om te doen! Zes onderwerpen waar per onderwerp een aparte hoofdpersoon de hoofdrol speelde. Iedereen vond het leuk om mee te werken. Iemand had zelfs een groen dak met zonnepanelen en wilde op die manier zijn steentje bijdragen. Ook was er een boer van een zorgboerderij begonnen cliënten met een beperking mee te laten helpen bij het verzorgen van de dieren. Dus van zonnepanelen tot mensen helpen met een beperking. Dat is voor mij precies waar dit project om draait. Dat is echt Nissewaard.”- Sascha Alting Siberg