Signing nieuw kantoor (Florein)

Vraag

Florein is verhuisd van Leidschendam naar Rijswijk en is nu gevestigd in het pand van moederbedrijf Florence. Om het kantoor een échte Florein sfeer te geven hebben we een aangepast beeldconcept ontwikkeld om op een creatieve manier het interieur inspirerend aan te kleden.

Ons antwoord

We zijn aan de slag gegaan met een creatieve brainstorm om goede ideeën te verzamelen. Op ons voorstel met een moodboard en schetsen werd meteen enthousiast gereageerd wat zorgde voor een extra touch!

De grote, witte kantoorwanden hebben we voorzien van levensgrote foto’s van steden uit het werkgebied van Florein: Den Haag, Rijswijk, Leiden en Scheveningen. Florein is in beweging. Op iedere foto is een model in beweging! Markante elementen van de stad hebben een huisstijlkleur van Florein gekregen. Dat levert een surrealistisch en bijzonder, eigentijds beeld op.

De gangen hebben we voorzien van de huisstijlkleur oranje met daarop het logo in print en een grote uitvoering met 3D-letters in dezelfde RALkleur.

De vier vergaderruimtes hebben elk de naam gekregen van een stad waar Florein actief is. In de vergaderruimte vind je die stad levensgroot terug op de wand. De ramen rondom de ruimte zijn voorzien van gekleurde glassets waarbij de naam van de ruimte is uitgespaard in de folie.

En voor de ontvangstruimte is één wand voorzien van 70 A4 clipboards met op elk board een inspirerende foto of spreuk. Als dat niet inspireert! Het leuke is dat de foto’s en de spreuken naar hartenlust kunnen wisselen.

Wil je ook zoiets kleurrijks in je kantoor? Mail of bel ons voor een vrijblijvend gesprek.

Project:

Signing kantoor

Klant:

Florein